Jól látja! Akció!

Akciós szabályzat

2018. augusztus 1.- 2018. szeptember 15.

 

1.MINDEN OPTIKAI KERET és NAPSZEMÜVEG akár 70% - AKCIÓ:

 

Optikai szemüvegkeretek vásárlásakor a kedvezmény kizárólag komplett szemüveg (optikai keret és szemüveglencsék) készítése esetén vehető igénybe - szemüveglencse egyidejű rendelésével.

10% kedvezmény: Ray Ban, Oakley, Persol, Bvlgari, Giorgio Armani, Burberry, Prada, Prada Sport, Emporio Armani, Dolce&Gabbana, Versace, Vogue, Tag Heuer, MauiJim, Carrera, Gucci, TomFord, Jimmy Choo, Dior, Fendi, Yves Saint Laurent, Chopard, Porsche, Police, Givenchy, Furla, Silhouette, Moschino

30% kedvezmény: GUESS, GANT, Polaroid, POLAR, Tommy Hilfiger

50% kedvezmény: POLARSPORT, Persona,  Ferrara, Polarglare, Retro, Ozzy, Benetton, Avanglion, ZeroRH, DirtyDog, Victor xavier,Zina Minardi, Lombardi, Edmondo Duca,Tommy Fachion,HarleyDavidson, Red Bull, Cicco, Ferré, Exté, John Richmond, Replay, Nike, Quicksilver, Iceberg + Allison fennmaradó márkáiból üzletenként eltérő összetételben

70% kedvezmény: egyes utolsó darabok, a kijelölt márkákból, melynek összetétele üzletenként eltérhet!

Az árengedmény mértéke a vonalkódon szereplő árból értendő, a kedvezmény a kijelölt termékeken elhelyezett, kedvezményes matricán kerül feltüntetésre!

Az akció időtartama: 2018. augusztus 1. - szeptember 15.

Az akciók egymással és más kedvezménnyel nem összevonhatók, az iskolakezdési akció 18 éves életkor alatt érvényes. Részletekről érdeklődjön az üzletekben, vagy tájékozódjon a www.opticworld.hu weboldalon!

 

2.Iskolakezdési akció:

Adjon gyermekének éleslátást az iskolakezdésre! Vásároljon keretet teljes áron, a szemvizsgálat és a lencse most a mi ajándékunk!*

 

A fenti kedvezményhez választható bármely szemüvegkeret az üzlet választékából, DE a lencse kategória kizárólag az OPTICWORLD 1.5 HMC+ szemüveglencse.

Ehhez a csomaghoz ajándékba adjuk a csiszolási díjat, mely 4.000.- Ft, a látásvizsgálatot és az 1 pár lencsét. Ezek együttes értéke minimum 15.000.- Ft

Amennyiben magasabb kategóriájú lencsét választ a vásárló, úgy az OPTICWORLD 1.5 HMC+ 1 pár lencse értéke, azaz 11.200.- Ft levonásra kerül a magasabb árú lencse értékéből!

Ebben az esetben már a csiszolási díj térítésköteles, tehát 3.000.-4.000.- 5.000.- Ft felszámítandó a csomagban a lencse árán felül!!

 

Az akció időtartama: 2018. augusztus 1. - szeptember 15.

14 éven aluli gyermeket nem vizsgálunk, ebben az esetben orvosi adatot tudunk elfogadni!

Az akciók egymással és más kedvezménnyel nem összevonhatók, az iskolakezdési akció 18 éves életkor alatt érvényes. Részletekről érdeklődjön az üzletekben, vagy tájékozódjon a www.opticworld.hu weboldalon!